fredag 11. november 2011

Nydelig Lavkarbo pizza

 Jeg har prøvd mange oppskrifter på lavkarbopizzabunn(og har smakt litt av hvert;), og dette er den beste til nå. Denne er nesten helt karbohydratfri=)



Bunn til en stor langpanne:

4egg
2 krm salt
8 ss kaldpresset god olivenolje
2 dl fløte
6ss fiberhusk

Fyll:
Tomatpure etter ønske, vi bruker litt over et halvt glass ca
2 ssTørket oregano
1/2Tørket basilikum

Sett ovnen på 200grader. Visp alt godt sammen utenom fiberhusken. Tilsett så fiberhusken litt etter litt og rør godt så den ikke klumper seg. Er ikke godt med fiberhuskbobler i deigen=( La den stå å svelle i 10 minutter. Nå har den totalforandret seg fra flytende veske til en fast deig. Fantastisk! Klem den så utover på en langpanne kledt med bakepapir. Prøv å fordel den så likt som du kan. Evt legg over plastfolie å kjevle den jevn. Bland tomatpure med basilikum og oregano og smør over bunnen. Forstek den så i ca 10 min.

Deretter har du på det fyllet du ønsker. Vi gjør det slik fra nederst:

masse ost
Rødløk
Paprika
Kjøttdeig stekt med hvitløk
Bacon skåret i mindre biter på toppen, rå. Eller spekeskinke(har vi spekeskinke dæsjer vi litt pesto topper på)

Serveres med hjemmelaget hvitløksdressing

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar